Stephen.reismee.nl

Here we go..!!

Hallo allemaal. daar ben ik weer om mijn plannen uit te leggen aan mijn trouwe lezers ;)

Maar om eventjes alles op een rijtje te zetten mijn ik een jaar of tien terug gaan. Terug naar de basisschool in Baarn. Waarom.? Omdat ik hier in de klas zat met Joost. Joost en ik speelden als kleine hummels samen op school en na school. Hij woonde vlakbij mijn opa en oma waar ik vaak was.. En wat heeft dat met mijn reis verhaal te maken..? Vrij veel eigenlijk, en misschien wel alles.

Toen ik op mijn 9e verhuisde naar Amersfoort bleef iedereen natuurlijk in Baarn. Joost en de familie gingen een paar jaar later (in 2002) ook weg uit Baarn, maar hun gingen iets verder, hun gingen naar Melbourne.

In 2003 ging ik met mijn familie naar Melbourne om ze op te zoeken. Ik was 16 toen ik voor het eerst Down Under was en waar ik ook de beslissing heb genomen om hier zeker later terug te komen. So here I am.!!

Joost en ik hebben 1 ding gemeen wat centraal staat in het volgende avontuur. Motoren...!!! :) En zoals misschien al bekend was heb ik hier een motor gekocht. (Yamaha YZF600F)en Joost heeft eenSuzukiSV1000. En dit kan natuurlijk maar 1 ding betekenen. -*OZZIEROAD TRIP*-

En morgen ochtend (de 16e van november) gaan we. De motoren zijn vol gehangen met tassen en tenten en we gaan zo ongeveer 7000km rijden over de slingerweggetjes van Australie. We probeeren voor de kerst weer terug in Melbourne te zijn om kerst te vieren in het Australiesche zonnetje. (nee geen witte kerst hier;)

We gaan naar het noorden toe. Via de bergen en een flinke omweg naar Canberra en verder slingerend door naar boven, helemaal tot aan Brisbane. Dan rijden we via de kust weer terug naar beneden.

Maar iig... Morgen gaan we :D.. We hebben veel voorbereidingen getroffen en we zijn er helemaal klaar voor. Joost heeft een blog die hij actief(er dan mij) bij houd en ook waar hij de route helemaal beschrijft en laat zien op google maps. Hij schrijfs alleen wel in het engels. Ook heeft hij een speciaal flicker account aangemaakt op flicker.com Dit is een website om allemaal fotos op te posten. Ikzelf zal (proberen) meer actief zijn op FB. ;) Maar Joost weet gewoon veel meer van computer's dan mij. Anyway

Hier de links:

http://www.motoduvelrun.com(=Joost's eigen website)

Owjah... Ook hebben we een proffessionele photoshoot gehad. Heel erg gave foto's gemaakt door Bas..!! Ze komen nog.

Okey.. Dat was hem wel weer voor nu. Morgen ochtend is het begin van een droom die uit gaat komen. Dus bij deze zeg ik.. 'Weltrusten'

M.v.g & X'jes en O'tjes

Stephen

Ilse

Vet gaaf! Have fun! En rij voorzichtig! ;)

Xx

Richard

Pfff wat super kicke zeg! Geniet vriend! And becarefull!
Enjoy!
Xxx