Ik ben er..!!! eerste dagje
Idd ik ben er hoor... En alles is prima verlopen.. de vluchten gingen prima het overstappen was geen probleem. Alleen heb niet geslapen dus ben nu ong 24uur op. Ikheb al een hotelletje en zit nu op het toeristenkantoor waar ik mijn volgreis al heb geboekt.. Ik blijf maar kort hier in Dehli omdat iedereen zegt dat het hier saai en dood is.
Morgen eerst een dagje citytour en overmorgen ga ik naar Jaipur dan de volgende dag naar Agra (Taj Mahal) en ondertussen wat kleine leuke dorpjes daartussen bezoeken. na het dagje Arga neem ik een Nachttrein en dan in een ruk door naar Kathmandu (Nepal) vanuit hier kijk ik wel weer verder.. In deze trip hierboven ga ik nog wel meer doen hoor maar ik kan die gast zijn handschrift niet lezen. het is iig een topdeal.! het hele paket met hoteletjes ontbijt chauffeur e.d. zit er bij in begrepen en het duurt ong 7 dagen.(ik zal dit wel uitgebreider beschrijven als ik het gedaan heb enz.)
Naar Delhi... het stinkt niet zo heel erg als ze zeggen hoor. en de infrastructuur lijkt veel op die van turkije. van baan verwisselen doe je niet, er zijn nl geen banen het is een grote lap asfalt. ook word overal aan de weg gewerkt alleen zie je ze niet werken.. spiegels en knipperlichten worden maar weinig gebruikt. je gebruikt hier je toeter om te communiceren waar je zit. Autorijden doe je op gehoor, niet op zicht. Ook gaat alles hier door elkaar. links en rechts inhalen als je 70 rijd en de mensen proberen te ontwijken.. vreemd genoeg ben ik er nu al aan gewend.
Ook moet ik zeker zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb. Juist alleen zijn is fijn.!! maar miss piep ik over een paar weken wel anders hoor. Maar tot nu toe.. alleen achter in de auto zitten, een chauffeur die mij overal naar toe brengt waar ik wil.. Die Indiers willen wel voor je werken hoor :)
Verder heb ik nog niet zo gek veel te vertellen omdat ik er net een paar uurtjes ben ook foto's zijn er nog niet echt. Het weer is trouwens wel fijn, alsof het een warme nazomerdag is.
Een ding weet ik wel. lekker slapen zo met een paar biertjes achter mn kiezen, Hoe goed wil je het hebben..!!
Liefs uit Delhi
Mooi dat je al zo in aktie bent man
Wat super man! Klinkt heerlijk. Ben blij dat het je gelijk zo goed bevalt.
Drink lekker je biertjes en geniet!
Wat fijn dat je goed bent aan gekomen en dat alles goed verliep enzo..!!
Wel voorzichtig doen he;)
Liefs
Geweldig om te horen allemaal.Geniet ervan (dat doe je al zo te lezen) en we zijn benieuwd naar de foto;s.